Kennismaking

Na mijn afstuderen in 2005 heb ik diverse waarnemingen gedaan om te kijken welke setting mij het meeste aansprak. Van 2006 tot 2016 ben ik als allround fysiotherapeut bij een particuliere praktijk in Oss werkzaam geweest, aansluitend bij een praktijk in Rheden.

In 2007 heb ik mijn opleiding oedeemfysiotherapie afgerond. De diverse aanvullende cursussen die ik heb gevolgd op dit gebied en het gebied van de oncologie stellen mij in staat patiënten met alle voorkomende oedeem en oncologie problemen te begeleiden en helpen.

Sinds 1 jaar behandel ik patiënten met meridiaantherapie. In oktober 2018 heb ik in Duitsland een verdiepende cursus gevolgd. Dit heeft ertoe geleid, dat ik in januari 2019 mijn eigen praktijk heb geopend om mij op deze behandelingen toe te leggen. Meer informatie over meridiaantherapie vindt u onder het kopje uitleg therapie.

Ik ben aangemeld bij het KNGF, Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie. Dit houdt in dat ik voldoe aan de gestelde kwaliteitseisen en regelmatig cursussen en nascholing volg.

Sinds oktober 2019 ben ik voorzitter van ONZG, Oncologie Netwerk Zuid Gelderland. Dit is een netwerk met gespecialiseerde zorgverleners op het gebied van kanker. Voor meer informatie kijk op http://www.onzg.nl of neem contact met mij op.

P1040695 (2)